foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Sok szeretettel köszöntjük a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola hírportálján. A hírportált írja, szerkeszti, fotózza az iskola média szakköre. Felelős kiadó az iskola Diákönkormányzata.

FenyvesiSuliFülesDokumentumok

Iskolai dokumentumok letöltési helye.

Tovább

Szülők részére

Szülők részére összeállított közérdekű felhívások, dokumentumok gyűjteménye.

Tovább

Tanulóinknak

Tanulóinknak szóló ajánlások.

Tovább

Médiatár

Filmek, képek iskolánk életéből.

Tovább

Számláló

 

A honlapunkat eddig ennyien keresték fel!

Indítás dátuma: 2014.11.11.

 

HETI ÉTLAP

Pályázat

 

2018. december 12. Szerda
Gabriella

 
A Nap kel 07:35-kor,
nyugszik 15:54-kor.

Holnap
Luca, Otília, Lúcia
napja lesz.

Időjárás

Milyen ruhát vegyek fel ma?

 

Az oldal QR-kódja

 

A farsang idén is kopogtatott a Balatonfenyvesi Fekete Általános Iskola ajtaján február 21-én. Mindenki ötletes jelmezek, álarcok mögé bújva várta, hogy megmutassa, a zsűrinek milyen produkcióval készült, vagy éppen csak felvonuljon díszes, nem éppen hétköznapi ruhakölteményében. Olyan kreatív jelmezek is voltak, mint pl.: popcorn; pingvinek, akik is táncra perdültek; életre keltek a színes ceruzák és a karneváli babák; meghallgathattuk egy iskolatársunk nem mindennapi énekhangját; eljött hozzánk Frédi és Béni is; no meg a tavasztündér is hozza már a jó időt a hosszú tél után. Az első három helyezett finom tortával vagy ajándékokkal gazdagodott.

A jelmezverseny után mindenki, aki csak tudta, megrohamozta azokat a tanárokat, akiknél a tombolás zsák volt. Pár percen belül elfogytak, majd mindenki bontogatni kezdte a papírcetliket nyertes darab után kutatva. A tombolázás után az éppen beosztott osztály elfoglalta a helyét, hogy „szívküldit” áruljon. Nemcsak mi, diákok kaptunk idézetet, hanem pár tanuló, tanárának is küldött pár kedves mondatot. A buli végére mindenki élményektől gazdagon ment haza.

Rózsahegyi Nikolett

 

Time passed:
2
2
5
5
8
8
1
1
0
0
1
1
0
0
3
3
1
1

Hírajánló

Iskolánk életével kapcsolatos videók

2018 Copyright Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola Rights Reserved