foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Sok szeretettel köszöntjük a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola hírportálján. A hírportált írja, szerkeszti, fotózza az iskola média szakköre. Felelős kiadó az iskola Diákönkormányzata.

FenyvesiSuliFülesDokumentumok

Iskolai dokumentumok letöltési helye.

Tovább

Szülők részére

Szülők részére összeállított közérdekű felhívások, dokumentumok gyűjteménye.

Tovább

Tanulóinknak

Tanulóinknak szóló ajánlások.

Tovább

Médiatár

Filmek, képek iskolánk életéből.

Tovább

Számláló

 

A honlapunkat eddig ennyien keresték fel!

Indítás dátuma: 2014.11.11.

 

HETI ÉTLAP

Pályázat

 

2019. február 16. Szombat
Julianna, Lilla

 
A Nap kel 06:58-kor,
nyugszik 17:11-kor.

Holnap
Donát
napja lesz.

Időjárás

Milyen ruhát vegyek fel ma?

 

Az oldal QR-kódja

Szeptember 30-án értesítették a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskolát - iskolánkat - arról, hogy bejutottunk a Nagy Vagy!  idei őszi versenyébe, TV-felvételére! 

A Nagy Vagy! a TV2 sportvetélkedője, melyen az elmúlt években már több száz iskola vett részt szerte az országból.

Nagyon örültünk a hírnek, és nekifogtunk a készülődésnek. Először a csapatot állítottuk össze, melyet követett a felkészülés, a gyakorlás. Az edzések minden nap zajlottak az iskola sportcsarnokában.  A feladatok ötletesek voltak, de a lemodellezésük, az eszközök beszerzése bizony nem kis kreativitást igényelt. Felkészülésünk végül jól sikerült, köszönhetően a csapattagok áldozatkész hozzáállásának és a testnevelő kollégáknak.

2016.október 31-én reggel 9 órától este fél 8-ig folyamatos forgatással zajlott a verseny, melynek helyszíne idén az Érd Aréna volt. Az ország egész területéről 24 csapat, iskola érkezett, hogy összemérje ügyességét. A csapatokat 4 csoportba osztották, a miénk volt a harmadik csoport, melynek tagjai: Cibakháza, Paks, Lajosmizse, Érd és Budapest XVII. volt. Minden körből az első három helyezett jutott tovább. Jó szerepléssel kvalifikáltuk magunkat először az elődöntőbe, majd csodálatos versenyzéssel a tizenkettőből bejutottunk a döntőbe, a legjobb hat közé. Végül remek teljesítménnyel, küzdeni akarással az ötödik helyen zártunk.

A vetélkedősorozat hagyományaihoz hűen egy híresség is a csapat tagjává vált a feladatok teljesítésének idejére. Iskolánk csapatát Katus Attila világ- és Európa bajnok sportoló erősítette. Versenyzőinket lelkes szurkolótábor is elkísérte, akik folyamatosan biztatták, támogatták a csapatot. Fantasztikus hangulatban telt el a nap, újra és újra felhangzott a Hajrá Fenyves! kiáltás. A csapat tagjai: Kővári Karina, Mayer Dávid, Sárdi Nóra, Stamler Kata, Juhász Csaba, Pék Brúnó tanulók és a felnőttek: Berkes Dóra, Skrinyár Ágnes, Buza Barnabás, Buza Máté

Köszönet a támogatásért Hodován Csabánénak, Tóth Tamásnak és a Szülői Munkaközösség segítőkész tagjainak.

 

Time passed:
3
3
2
2
4
4
0
0
1
1
3
3
4
4
2
2
0
0

Hírajánló

Iskolánk életével kapcsolatos videók

2019 Copyright Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola Rights Reserved