foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Nagyon sok szeretettel köszöntjük a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola hírportálján. Jelmondatunk: A hely, ahol soha nem vagy egyedül!

FenyvesiSuliFüles

Hely, ahol soha nem vagy egyedülKépgaléria

Képek iskolánk életéből.

Tovább

Szülők részére

Szülők részére összeállított közérdekű felhívások, dokumentumok gyűjteménye.

Tovább

Tanulóinknak

Tanulóinknak szóló ajánlások.

Tovább

Médiatár

Filmek, videók iskolánk életéből.

Tovább

Napi információ

2019. december 7. Szombat
Ambrus

 
A Nap kel 07:30-kor,
nyugszik 15:54-kor.

Holnap
Mária, Marion
napja lesz.

Heti étlap

12.09 - 12.13

 

Visszaszámlálás....

a TÉLI szünetig
1
1
2
2
Days
1
1
3
3
Hours
3
3
2
2
Minutes
3
3
3
3
Seconds

Facebook

GOOGLE térkép

Szeptember 30-án értesítették a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskolát - iskolánkat - arról, hogy bejutottunk a Nagy Vagy!  idei őszi versenyébe, TV-felvételére! 

A Nagy Vagy! a TV2 sportvetélkedője, melyen az elmúlt években már több száz iskola vett részt szerte az országból.

Nagyon örültünk a hírnek, és nekifogtunk a készülődésnek. Először a csapatot állítottuk össze, melyet követett a felkészülés, a gyakorlás. Az edzések minden nap zajlottak az iskola sportcsarnokában.  A feladatok ötletesek voltak, de a lemodellezésük, az eszközök beszerzése bizony nem kis kreativitást igényelt. Felkészülésünk végül jól sikerült, köszönhetően a csapattagok áldozatkész hozzáállásának és a testnevelő kollégáknak.

2016.október 31-én reggel 9 órától este fél 8-ig folyamatos forgatással zajlott a verseny, melynek helyszíne idén az Érd Aréna volt. Az ország egész területéről 24 csapat, iskola érkezett, hogy összemérje ügyességét. A csapatokat 4 csoportba osztották, a miénk volt a harmadik csoport, melynek tagjai: Cibakháza, Paks, Lajosmizse, Érd és Budapest XVII. volt. Minden körből az első három helyezett jutott tovább. Jó szerepléssel kvalifikáltuk magunkat először az elődöntőbe, majd csodálatos versenyzéssel a tizenkettőből bejutottunk a döntőbe, a legjobb hat közé. Végül remek teljesítménnyel, küzdeni akarással az ötödik helyen zártunk.

A vetélkedősorozat hagyományaihoz hűen egy híresség is a csapat tagjává vált a feladatok teljesítésének idejére. Iskolánk csapatát Katus Attila világ- és Európa bajnok sportoló erősítette. Versenyzőinket lelkes szurkolótábor is elkísérte, akik folyamatosan biztatták, támogatták a csapatot. Fantasztikus hangulatban telt el a nap, újra és újra felhangzott a Hajrá Fenyves! kiáltás. A csapat tagjai: Kővári Karina, Mayer Dávid, Sárdi Nóra, Stamler Kata, Juhász Csaba, Pék Brúnó tanulók és a felnőttek: Berkes Dóra, Skrinyár Ágnes, Buza Barnabás, Buza Máté

Köszönet a támogatásért Hodován Csabánénak, Tóth Tamásnak és a Szülői Munkaközösség segítőkész tagjainak.

 

Bejelentkező űrlap

Az oldal QR-kódja

Balatonfenyves honlapja

KLIK honlapja

Oktatási Hivatal

Hírajánló

Iskolánk életével kapcsolatos videók

2019 Copyright Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola Rights Reserved