foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Sok szeretettel köszöntjük a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola hírportálján. A hírportált írja, szerkeszti, fotózza az iskola média szakköre. Felelős kiadó az iskola Diákönkormányzata.

FenyvesiSuliFülesDokumentumok

Iskolai dokumentumok letöltési helye.

Tovább

Szülők részére

Szülők részére összeállított közérdekű felhívások, dokumentumok gyűjteménye.

Tovább

Tanulóinknak

Tanulóinknak szóló ajánlások.

Tovább

Médiatár

Filmek, képek iskolánk életéből.

Tovább

Számláló

 

A honlapunkat eddig ennyien keresték fel!

Indítás dátuma: 2014.11.11.

 

HETI ÉTLAP

Pályázat

 

2019. február 16. Szombat
Julianna, Lilla

 
A Nap kel 06:58-kor,
nyugszik 17:11-kor.

Holnap
Donát
napja lesz.

Időjárás

Milyen ruhát vegyek fel ma?

 

Az oldal QR-kódja

Mint minden évben, idén is sor került a farsangi mulatságra. Február 25-én, szombaton, 2 órakor kezdődött a rendezvény, amelyet a király és a királynő tánca indított.

A beöltözők most is kittek magukért. Elsőként a csoportos jelmezeket láthattuk, amiben mi is részt vettünk. Az alsósok közül a másodikosok flamenco tánca 3., a negyedikesek smiley-s produkciója 2., és végül, de nem utolsó sorban, az első helyet a harmadik osztályosok szinkronúszó előadása nyerte el. A felsőből a második helyezést a hupikék törpikéknek beöltözött ötödik osztály vitte el. Mi hatodikosok első helyezést értünk el, 101 kiskutyának beöltözve. Egyéni beöltözők közül találkozhattunk láthatatlan emberrel, szöcskével,sütővel, minecraft Steve-vel, Rudolffal a rénszarvassal és egy voodoo babával. Néhány tanár még egy boszorkányos meglepetéssel is készült. A néptáncosok télbúcsúztató tánccal leptek meg.

A jelmezesek felvonulása után vette kezdetét a tombola. Izgatottan bontogattuk a szelvényeket, kíváncsian néztük, hogy mit nyertünk. Ezt követően beindult a buli: zene és különböző játékos feladatok vártak ránk. Nagy sikere volt a limbónak, de a seprűtáncban is sokan vettek részt. A megfáradt mulatozók a büfé kínálatából választhattak frissítőket, süteménnyel édesíthették tovább a napjukat.

Köszönjük a Szülői Munkaközösségnek, tanárainknak a szervezést, hogy hozzájárultak a nap sikeréhez. Nagyon jól szórakoztunk! :)

Rimmer Fruzsina Petra és Márton Rozi
6. osztály

Time passed:
3
3
2
2
4
4
0
0
2
2
0
0
1
1
3
3
3
3

Hírajánló

Iskolánk életével kapcsolatos videók

2019 Copyright Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola Rights Reserved