foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Nagyon sok szeretettel köszöntjük a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola hírportálján. Jelmondatunk: A hely, ahol soha nem vagy egyedül!

FenyvesiSuliFüles

Hely, ahol soha nem vagy egyedül

Napi információ

2019. augusztus 18. Vasárnap
Ilona, Ilka

 
A Nap kel 04:54-kor,
nyugszik 18:55-kor.

Holnap
Huba
napja lesz.

Heti étlap

06.17 - 06.21

 

Visszaszámlálás....

a szünet végéig
1
1
4
4
Days
1
1
2
2
Hours
2
2
8
8
Minutes
5
5
9
9
Seconds

Facebook

GOOGLE térkép

Az oldal QR-kódja

Szűrő
 • Tisztelt Szülők! Tájékoztató az erkölcstan, hit-és erkölcstan oktatásról A 2016/17-es tanévben az 1-8. osztályt kezdő gyermekek erkölcstan vagy hit- és erkölcstan oktatáson vesznek részt az iskolákban. Nyilatkozni nem kötelező, azonban, ha nem nyilatkoznak, az azt jelenti, hogy gyermekük automatikusan az iskola által szervezett erkölcstan órára fog járni. A nyilatkozattétel időpontjáról később értesítjük Önöket. A hit-és erkölcstan oktatásával kapcsolatban intézményünkkel a következő egyházi jogi személyek vették fel a kapcsolatot, jelezve, hogy szülői igény esetén vállalják iskolánkban a hit-és erkölcstan oktatását:

  1. Római Katolikus Egyház Bolla István plébános úr 8646 Balatonfenyves, Kölcsey utca 79.
  2. Magyarországi Református Egyház Miklósi Koppány lelkész úr 8632 Balatonlelle, Ady Endre utca 4.
  3. Magyarországi Evangélikus Egyház Kőszeghyné Raczkó Zsuzsanna esperes asszony Balatonboglár, Hétház utca 17.
  4. Hit Gyülekezete, Papp László 1103 Budapest, Gyömrői út. 69.

  2016. március 03-án, csütörtökön 16 órától a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola lehetőséget biztosít az egyházak képviselőivel való találkozásra. Amennyiben Önöket ez a téma érinti, hallgassák meg az intézményünkbe érkező egyházak képviselőinek tájékoztatóját.

  Kovácsné Horváth Éva
  intézményvezető

 •  

  2016. január 22-én, a magyar kultúra napján különleges élményben volt részem. Még 2015. tavaszán az "Együtt Szaval a Nemzet" program pályázatára felkészítő tanáraimmal (Kövesdi Éva tanárnővel és Váradi Gyula tanár úrral) közösen beküldtünk egy kisfilmet. (A film megtekinthető a médiatárban is.) A felvételen Fodor András szép versét (A tó) szavalom. A különlegesen szép vershez különleges helyszínt választottunk, a Balaton partot. Utána csak vártunk, csak vártunk, de valahogy nem jött hír a pályázatról... Aztán már idén januárban megtörtént a csoda, mert értesítést kaptunk arról, hogy a szervezők várnak bennünket a verseny díjkiosztójára. Így vehettünk részt a Szarvason (most harmadik alkalommal) megrendezett Együtt Szaval a Nemzet záró eseményén. A jelenlévő diákokkal és óvodásokkal együtt mondtuk Kölcsey Ferenc Himnuszának első strófáját, majd Petőfitől a Nemzeti dalt és Kisfaludy Károly Szülőföldem szép határa című költeményét. A szavalatokat Jordán Tamás felejthetetlenül „vezényelte”. Ezután került sor a díjak ünnepélyes átadására. A zsűri a kreatív irodalmi alkotások között a mi művünket második díjban részesítette. Ekkor éreztem meg, hogy érdemes volt annyit dolgozni: az eredmény nem maradt el!

  Péter Márk 8. oszt.

   

   

  (A képek a díjátadóról a http://www.szavalanemzet.hu honlapról valók.)

Bejelentkező űrlap

Időjárás

 

Balatonfenyves honlapja

KLIKK honlapja

Oktatási Hivatal

Hírajánló

Iskolánk életével kapcsolatos videók

2019 Copyright Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola Rights Reserved