foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Sok szeretettel köszöntjük a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola hírportálján. A hírportált írja, szerkeszti, fotózza az iskola média szakköre. Felelős kiadó az iskola Diákönkormányzata.

FenyvesiSuliFüles

Számláló

 

A honlapunkat eddig ennyien keresték fel!

Indítás dátuma: 2014.11.11.

 

HETI ÉTLAP

Pályázat

 

2019. március 25. Hétfő
Irén, Írisz, Irina

Gyümölcsoltó Boldogasszony
A Nap kel 05:46-kor,
nyugszik 18:07-kor.

Holnap
Emánuel, Larissza
napja lesz.

Időjárás

Milyen ruhát vegyek fel ma?

 

Az oldal QR-kódja

Szűrő
 • FELHÍVÁS

  A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Fonyódi Tankerülete fenntartásában működő általános iskolákba történő beíratásra. Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2016/2017. tanévre történő általános iskolai beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor:

  2016. április 14. csütörtök: 8-19 óráig 2016. április 15. péntek: 8-19 óráig.

  Beíratási körzet:
  Balatonfenyves Község Közigazgatási Területe Helyszín: Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola 8646 Balatonfenyves, Kölcsey utca 38-39. Tanköteles, azaz 2010. augusztus 31-ig született gyermekét a szülő köteles a lakóhelye, ennek hiányában tartózkodási helye szerinti illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára beíratni.

  A beiratkozáshoz az alábbi dokumentumok szükségesek:

  • a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított személyi azonosító és a lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya),
  • az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolás,
  • a diákigazolványról szóló okmányirodai igazolólapot (NEK).

  A felvételről első fokon az iskola igazgatója dönt, elutasítás esetén a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Fonyódi Tankerületének igazgatója hivatott a felülbírálati kérelmet elbírálni.

  TANKERÜLETI IGAZGATÓ

 • Jelmez, tánc, fánk és jókedv! Pár alap dolog, ami egy farsangi mulatságot jellemez, és minden gyerek kedvence. A farsang ezek nélkül nem is farsang igazán. Az idén nem a hagyományokhoz híven került megrendezésre, változatást igényelt. Így lett, hogy lemondtunk a „Szívküldi” standunkról, és az ünnepély parti részére a felső és alsó tagozat külön vonult. Azért nem hagytunk ám fel mindennel! Idén is a megszokott lázas készülődést láthatta az, aki péntek reggeltől a csarnokba, 6. órától pedig a 8. osztályba tette be a lábát. Szombaton már festett mesefigurák a bordásfalon, álarcok és maszkok a falon mosolyogva köszöntötték a terembe érkezőket.

   

Hírajánló

Iskolánk életével kapcsolatos videók

2019 Copyright Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola Rights Reserved