foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Sok szeretettel köszöntjük a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola hírportálján. A hírportált írja, szerkeszti, fotózza az iskola média szakköre. Felelős kiadó az iskola Diákönkormányzata.

FenyvesiSuliFüles

Számláló

 

A honlapunkat eddig ennyien keresték fel!

Indítás dátuma: 2014.11.11.

 

HETI ÉTLAP

Pályázat

 

2019. március 25. Hétfő
Irén, Írisz, Irina

Gyümölcsoltó Boldogasszony
A Nap kel 05:46-kor,
nyugszik 18:07-kor.

Holnap
Emánuel, Larissza
napja lesz.

Időjárás

Milyen ruhát vegyek fel ma?

 

Az oldal QR-kódja

Szűrő
 • Ismét jelentkezett médiaszakkörünk a DUE médiapályázatára most két kategóriában is. A DUE és a Telenor közös pályázatára a ,,Jövő iskolája” c. kisfilmünket küldtük be. A filmben a várható jövőbeli oktatást mutatjuk be, melyet egy diák álmodik meg. A videó végén felébred és csalódottan veszi tudomásul, hogy még mindig könyvekből tanulunk és a Pitagorasz tétel sem lett érdekesebb. (A film megtekinthető a médiatárunkban is.)

  A kisfilm mellet sok év elteltével újra megjelent iskolaújságunkat is beküldtük a DUE pályázatára. Rejtvényekkel, viccekkel, a tanévben írt cikkekkel, képekkel alkottuk meg suli újságunkat. Évről évre egyre jobbak leszünk!

  Szerkesztőség

 •  

  Megjelent a SULIFÜLES, a fenyvesi általános iskola első suliújságja. Hidd el, nagyon büszkék vagyunk rá. Ez az első szám! Igazi történelmi pillanat.

  Ez az iskolaújság Neked szól, Rólad és az iskoládról. Úgy tervezztük, hogy egy tanévben kétszer fog megjelenni a Sulifüles, március elején és május végén. Próbálunk friss hírekkel szolgálni, de sajnos ez a kétszeri megjelenés korlátozza az aktualitást, de azért igyekszünk. Szerkesztőségünk hétről hétre összeül, írja a cikkeket, szerkeszti, és sokszor fényképet is mellékelünk hozzá.

  Az Sulifülesben található QR kódok és internet kapcsolat segítségével további képeket tudsz megnézni a cikkekhez a hírportálunkon, ha beolvasod az okostelefonoddal.

  Szerkesztőség

Hírajánló

Iskolánk életével kapcsolatos videók

2019 Copyright Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola Rights Reserved