foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Nagyon sok szeretettel köszöntjük a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola hírportálján. Jelmondatunk: A hely, ahol soha nem vagy egyedül!

FenyvesiSuliFüles

Hely, ahol soha nem vagy egyedül

Napi információ

2019. augusztus 18. Vasárnap
Ilona, Ilka

 
A Nap kel 04:54-kor,
nyugszik 18:55-kor.

Holnap
Huba
napja lesz.

Heti étlap

06.17 - 06.21

 

Visszaszámlálás....

a szünet végéig
1
1
4
4
Days
1
1
2
2
Hours
3
3
2
2
Minutes
5
5
3
3
Seconds

Facebook

GOOGLE térkép

Az oldal QR-kódja

Szűrő
 •  

  Május 6-n, pénteken megrendezték az iskolánk névadójáról elnevezett vetélkedőt. A mi csapatkapitányunk az összes csapattársam fehér pólójára kis rákokat mintázott. Minden megállónál elszavaltuk a bizakodó csatakiáltásunkat: ,,Mi vagyunk a kis rákok, balatoni királyok! Megpróbálunk mi nyerni, majd a díjat elvinni!” Összesen tíz állomás volt. Az első megállóhelynél Józsi bácsi, egy nyolcadikos fiú várt minket. A feladat pedig az volt, hogy szoknyás labdákat kellett áthajítani a zsineg felett. A következő állomások már az iskola területén kívül voltak. Ilyen volt például a kóstolás. Én körtelevet ittam, ami igazán finom volt. Itt mindenki nagyszerűen teljesített. Sokféle mókás feladattal találkoztunk még a verseny során. Sérült ,,gólyák” cipelése, a kicsiknek mesebeli állatnév párosítás és eközben a nagyoknak versírás. Később következett az én kedvenc feladatom, a kötélpálya alatt való átbújás, úgy hogy a csengő ne szólaljon meg. Itt akcióba lendülő kémeknek érezhettük magunkat. A suli könyvtárában is jártunk, ahol maximális pontot kaptunk. Nagyon jól éreztük magunkat. Amikor visszaértünk, a szülők meglepetésként ízletes és egészséges finomságokkal, italokkal leptek meg minket. Eljött a várva várt eredményhirdetés, nyolcadikak lettünk. Ennek is nagyon örültünk, hiszen számunkra a részvétel volt a legfontosabb.

  Bíró Panna Lujza 4. osztály

 •  

  Iskolánkban a felső tagozatosok is megemlékeztek a Föld Napjáról egy Balatoni Vetélkedő által. Négy 8. osztályos csapatkapitány választott csapatot az alsóbb osztályokból, majd április 22-én a négy csapat felkészülten, izgatottan várta a megmérettetést. Változatos, néhol nehezebb feladatokat kaptunk Tamás bácsitól. Például ki kellett találni, hogy milyen élőlény szerepel a képeken, igaz hamis állításoknál döntöttünk, totón próbáltuk megtalálni a helyes megoldást.
  Minden csapattag kapott egy emléklapot a részvételért, az első helyezettek könyvjutalomban részesültek. Aki részt vett a vetélkedőn, annak garantáltan bővült a tudása és remekül érezte magát.

  Rózsahegyi Nikolett 8. osztály

   

Bejelentkező űrlap

Időjárás

 

Balatonfenyves honlapja

KLIKK honlapja

Oktatási Hivatal

Hírajánló

Iskolánk életével kapcsolatos videók

2019 Copyright Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola Rights Reserved