foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Sok szeretettel köszöntjük a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola hírportálján. A hírportált írja, szerkeszti, fotózza az iskola média szakköre. Felelős kiadó az iskola Diákönkormányzata.

FenyvesiSuliFüles

Számláló

 

A honlapunkat eddig ennyien keresték fel!

Indítás dátuma: 2014.11.11.

 

HETI ÉTLAP

Pályázat

 

2019. március 25. Hétfő
Irén, Írisz, Irina

Gyümölcsoltó Boldogasszony
A Nap kel 05:46-kor,
nyugszik 18:07-kor.

Holnap
Emánuel, Larissza
napja lesz.

Időjárás

Milyen ruhát vegyek fel ma?

 

Az oldal QR-kódja

Szűrő
 •  

  Május 6-n, pénteken megrendezték az iskolánk névadójáról elnevezett vetélkedőt. A mi csapatkapitányunk az összes csapattársam fehér pólójára kis rákokat mintázott. Minden megállónál elszavaltuk a bizakodó csatakiáltásunkat: ,,Mi vagyunk a kis rákok, balatoni királyok! Megpróbálunk mi nyerni, majd a díjat elvinni!” Összesen tíz állomás volt. Az első megállóhelynél Józsi bácsi, egy nyolcadikos fiú várt minket. A feladat pedig az volt, hogy szoknyás labdákat kellett áthajítani a zsineg felett. A következő állomások már az iskola területén kívül voltak. Ilyen volt például a kóstolás. Én körtelevet ittam, ami igazán finom volt. Itt mindenki nagyszerűen teljesített. Sokféle mókás feladattal találkoztunk még a verseny során. Sérült ,,gólyák” cipelése, a kicsiknek mesebeli állatnév párosítás és eközben a nagyoknak versírás. Később következett az én kedvenc feladatom, a kötélpálya alatt való átbújás, úgy hogy a csengő ne szólaljon meg. Itt akcióba lendülő kémeknek érezhettük magunkat. A suli könyvtárában is jártunk, ahol maximális pontot kaptunk. Nagyon jól éreztük magunkat. Amikor visszaértünk, a szülők meglepetésként ízletes és egészséges finomságokkal, italokkal leptek meg minket. Eljött a várva várt eredményhirdetés, nyolcadikak lettünk. Ennek is nagyon örültünk, hiszen számunkra a részvétel volt a legfontosabb.

  Bíró Panna Lujza 4. osztály

 •  

  Iskolánkban a felső tagozatosok is megemlékeztek a Föld Napjáról egy Balatoni Vetélkedő által. Négy 8. osztályos csapatkapitány választott csapatot az alsóbb osztályokból, majd április 22-én a négy csapat felkészülten, izgatottan várta a megmérettetést. Változatos, néhol nehezebb feladatokat kaptunk Tamás bácsitól. Például ki kellett találni, hogy milyen élőlény szerepel a képeken, igaz hamis állításoknál döntöttünk, totón próbáltuk megtalálni a helyes megoldást.
  Minden csapattag kapott egy emléklapot a részvételért, az első helyezettek könyvjutalomban részesültek. Aki részt vett a vetélkedőn, annak garantáltan bővült a tudása és remekül érezte magát.

  Rózsahegyi Nikolett 8. osztály

   

Time passed:
3
3
6
6
1
1
0
0
6
6
0
0
1
1
0
0
1
1

Hírajánló

Iskolánk életével kapcsolatos videók

2019 Copyright Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola Rights Reserved