foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Sok szeretettel köszöntjük a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola hírportálján. A hírportált írja, szerkeszti, fotózza az iskola média szakköre. Felelős kiadó az iskola Diákönkormányzata.

FenyvesiSuliFüles

Számláló

 

A honlapunkat eddig ennyien keresték fel!

Indítás dátuma: 2014.11.11.

 

HETI ÉTLAP

Pályázat

 

2019. március 25. Hétfő
Irén, Írisz, Irina

Gyümölcsoltó Boldogasszony
A Nap kel 05:46-kor,
nyugszik 18:07-kor.

Holnap
Emánuel, Larissza
napja lesz.

Időjárás

Milyen ruhát vegyek fel ma?

 

Az oldal QR-kódja

Az iskolánkban újra megrendeztük a Fekete István napunkat 2017.05.02-án, amit már nagyon vártuk, és mindenki nagyon izgatott volt!

Reggel mikor mindenki beért az iskolába, megkeresték a csapatkapitányokat, most az idén a 7-dik osztályra került a sor ők készíthették fel a csapatukat.

Mikor megszólalt a csengő sorakozni kezdtünk. Megemlékeztünk Fekete Istvánra, iskolánk névadójáról. Minden osztályból 2-3 gyerek hozott virágot, amiket elhelyztek Fekete István emléktáblájánál.

Iskolánk igazgatója, Éva néni felolvasott nekünk egy pár sort Fekete Istvánról, hogy mit szeretett, mi nyugtatta meg, és a helyeket ahol járt, de a regényeiről is beszélt.

De végül eljött az a pillanat, amikor elkezdtük a versenyt, a csapatok a pályán felsorakoztak és elhangzottak a csatakiáltások.

10 pálya volt összesen, az egyes állomásoknál 2 nyolcadikos 1 tanár vagy 2 szülő tartózkodott. Az állomásokon szerepelt ételkóstolás, versírás, célbadobás, hangfelismerős, Barta Anna életéről szóló memóriás játék, zsákba ugrálás, szlalomozás pingpong labdával és más hasonló játékos szerű feladatok.

Amikor mindenki végzett, plakátokat készítettek a versekhez a csapatok. Ezt a szülői munka közösség tagjai pontozták le. Ezután kezdődött az eredményhirdetés.

  • Aranyérmesek: Rókák
  • Ezüstérmesek: Kelekótyák
  • Bronzérmesek: Túlsó parti cserkészek

A nyertesek csokit kaptak.

Plakát készítő verseny nyertesei: Cin népe, Kacsák, A fenyvesi kis rókák voltak.

Novák Zsanett és Iváncsics Anett 7.osztály

Hírajánló

Iskolánk életével kapcsolatos videók

2019 Copyright Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola Rights Reserved