foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Sok szeretettel köszöntjük a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola hírportálján. A hírportált írja, szerkeszti, fotózza az iskola média szakköre. Felelős kiadó az iskola Diákönkormányzata.

FenyvesiSuliFüles

Számláló

 

A honlapunkat eddig ennyien keresték fel!

Indítás dátuma: 2014.11.11.

 

HETI ÉTLAP

Pályázat

 

2019. február 16. Szombat
Julianna, Lilla

 
A Nap kel 06:58-kor,
nyugszik 17:11-kor.

Holnap
Donát
napja lesz.

Időjárás

Milyen ruhát vegyek fel ma?

 

Az oldal QR-kódja

 

A farsang idén is kopogtatott a Balatonfenyvesi Fekete Általános Iskola ajtaján február 21-én. Mindenki ötletes jelmezek, álarcok mögé bújva várta, hogy megmutassa, a zsűrinek milyen produkcióval készült, vagy éppen csak felvonuljon díszes, nem éppen hétköznapi ruhakölteményében. Olyan kreatív jelmezek is voltak, mint pl.: popcorn; pingvinek, akik is táncra perdültek; életre keltek a színes ceruzák és a karneváli babák; meghallgathattuk egy iskolatársunk nem mindennapi énekhangját; eljött hozzánk Frédi és Béni is; no meg a tavasztündér is hozza már a jó időt a hosszú tél után. Az első három helyezett finom tortával vagy ajándékokkal gazdagodott.

A jelmezverseny után mindenki, aki csak tudta, megrohamozta azokat a tanárokat, akiknél a tombolás zsák volt. Pár percen belül elfogytak, majd mindenki bontogatni kezdte a papírcetliket nyertes darab után kutatva. A tombolázás után az éppen beosztott osztály elfoglalta a helyét, hogy „szívküldit” áruljon. Nemcsak mi, diákok kaptunk idézetet, hanem pár tanuló, tanárának is küldött pár kedves mondatot. A buli végére mindenki élményektől gazdagon ment haza.

Rózsahegyi Nikolett

 

Hírajánló

Iskolánk életével kapcsolatos videók

2019 Copyright Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola Rights Reserved