foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Sok szeretettel köszöntjük a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola hírportálján. A hírportált írja, szerkeszti, fotózza az iskola média szakköre. Felelős kiadó az iskola Diákönkormányzata.

FenyvesiSuliFüles

Számláló

 

A honlapunkat eddig ennyien keresték fel!

Indítás dátuma: 2014.11.11.

 

HETI ÉTLAP

Pályázat

 

2019. február 16. Szombat
Julianna, Lilla

 
A Nap kel 06:58-kor,
nyugszik 17:11-kor.

Holnap
Donát
napja lesz.

Időjárás

Milyen ruhát vegyek fel ma?

 

Az oldal QR-kódja

 

Iskolánk is bekapcsolódott a TÁMOP 3.1.4. B-13/1-2013-0001 projekt Partnerség és hálózatosodás moduljába. Ennek keretében rendeztük meg a Fekete István-napot az akadályversennyel és a többi sikeres programunkkal, amelyekről korábban már olvashattatok. A pályázat részeként, a korábbi rendezvényünk népszerűsítésére mutattuk be figyelemfelkeltő flashmobunkat a falunapon. Ez is azt hangsúlyozta, hogy a számítógép helyett inkább a társainkat válasszuk, velük szervezzünk programokat.

S hogy zajlott mindez diákszemmel? A következő élménybeszámolót a 7. osztályosok írták.

Iskolánk ,,flashmob”-ja

Fenyővirágzás Fesztiválon tartottuk meg táncos-zenés villámcsődületünket. Mi nagyok választottuk ki a zenét, egy iskolatársunk mutatott pár lépést, és megkezdődtek a lázas próbáink.  Testnevelés órák mellett szünetekben is készülődtünk a nagy napra. A táncot május 9-én 16:00-kor mutattuk be a balatonfenyvesi focipályán. Nagy sikert arattunk, hiszen kicsiktől a nyolcadikosokig mindenki együtt ropta. A közönség soraiból is sokan beálltak mellénk táncolni, így egyre többen lettünk. Végül vastapssal gratuláltak nekünk.

Mindenki nagyszerűen érezte magát és örömmel gondolunk vissza rá.

Sáfár Zsófia és Rózsahegyi Nikolett 7. osztály

 

 Képek a Flashmobról:

 

És persze videofelvétel is készült:

Hírajánló

Iskolánk életével kapcsolatos videók

2019 Copyright Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola Rights Reserved